2314070550 Μοναστηρίου 255, Μενεμένη, Θεσσαλονίκη oxywelding@gmail.com
hero image

ΟΞΥΓΟΝΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΗ
ΕΙΔΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ & ΚΟΠΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Λίγα λόγια για την εταιρεία

Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των εργαλείων οξυγόνου και ηλεκτροσυγκόλλησης βρισκόμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε λύση σε κάθε απαίτηση της σύγχρονης βιομηχανίας και μεταποίησης.
 

Η μεγάλη γκάμα εργαλείων της ελβετικής GLOOR καλύπτει κάθε σας ανάγκη σε εργαλεία συγκόλλησης και κοπής όπως Πυροκόπτες, Φλόγιστρα, Λάμπες συγκολλήσεως, Μπεκ, Μειωτήρες και Μανόμετρα φιαλών, καθώς και εξειδικευμένους Μειωτήρες Δικτύων και Συστοιχιών μεγάλης παροχής, συνοδευόμενα από πιστοποίηση και ISO της εταιρίας, καθώς και service.
 

Στον χώρο της ηλεκτροκολλήσεως, διαθέτουμε Inverter μηχανές σύρματος MIG, αυτογενής συγκόλλησης TIG, αλλά και μηχανές κοπής Plasma των ιταλικών οίκων ICEB και AWELCO, service και πλήρη γκάμα ανταλλακτικών, τσιμπίδων και παρελκομένων. Μπεκ, Φλογοκρύπτες, Σπιράλ αλλά και Ηλεκτρόδια, Σύρματα κοινά, ανοξείδωτα και αλουμινίου και πιο εξειδικευμένα, μεγαλύτερης σκληρότητας.
 

Συγκολλητικές μονάδες ήλων της γερμανικής εταιρείας SOYER.
 

Είδη προστασίας, γάντια εργάτη και ηλεκτροκολλητή, δερμάτινες ποδιές, γκέτες και μανίκια. Μάσκες χειρός και κεφαλής, απλές και ηλεκτρονικές. Γυαλιά προστασίας οξυγόνου και τροχού, ωτοασπίδες κ.α.
 

Απορροφητικά συστήματα της Γερμανικής KEMPER.
 

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα διακίνησης φιαλών όλων των αερίων, Οξυγόνου, Ασετιλίνης, Corgon, Αργκόν, Ήλιον, αλλά και διαφόρων εξειδικευμένων Μειγμάτων.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ